Bekæmp parasitter, bakterier og virus med varmebehandling op til 120 grader

Mobilvarme Danmark ApS kan opvarme med høj temperatur luft – helt op til 120 grader.

Vi kan effektivt og kemikaliefrit udrydde vira, bakterier og parasitter med varmebehandling, hvorved man kan undgå for eksempel smittespredning.

Opvarmning er den mest effektive metode til at opnå bekæmpelse af eksempelvis væggelus og forskellige svampetyper blandt andet hussvamp, da den høje varme gør det umuligt for bakterier/parasitter/sporer at overleve.

Ved opvarmning med meget varm luft opnår man opvarmning af alle bygningens elementer, hvorfor desinficering med brug af kemikalier er derfor ikke nødvendig.

Ved at varmebehandle opnår du ekstremt effektive resultater på meget kort tid uden brug af farlige kemikalier. Det er en 100% naturligt og en meget effektiv behandling.

temperaturmåler
varmere til lejligheder

Bekæmpelse af væggelus med varme

Væggelus bekæmpes ofte i dag via kemi, som kan kræve udflytning i længere tid. Men disse kan også nemt bekæmpes via varme. Ved konstant varme på over 55 grader dør de forskellige vira og bakterier inden for kort tid.  

Varmebekæmpelse af væggelus dræber effektivt alle stadier af væggelus: æg, larver og voksne lus. 

Ved at bruge opvarmning i stedet for kemi sikrer man, at alt dør, da alle områder bliver varmet op og dræber de parasitter, der må have gemt i små revner eller bag facaden, hvor kemi ikke nemt trænger ind. 

Ved varmebehandling undgår beboerne også at skulle splitte alt ad, da man kan behandle som hjemmet “står”.

OBS: Kontakt dit forsikringsselskab og spørg om, de dækker væggelus inden, at du kontakter os.

Desinficering af containere med varmebehandling

Vores specieldesignede varmtluftaggregater til varmebehandlingen er endvidere den ideelle løsning til kontrol og desinfektion af alle containere, gods og varer, der passerer gennem havne og lufthavne hver dag med den potentielle risiko for, at bakterie/vira, der er i stand til at modstå lange rejser, kan transporteres fra et land til et andet og spredes.   

Kontakt Mobilvarme Danmark ApS allerede i dag for at høre nærmere eller gøre brug af vores ekspertise.

Container
billede

Bekæmpelse af hussvamp med varme

Hussvamp og andre svampetyper kan også bekæmpes med varme. Dette gøres ved at varme til 50+ grader i kernen, så dør hussvampen. 

Ved at bruge varme til bekæmpelse, undgår man at skulle bruge den destruktive metode, som kemikalier eller anden bekæmpelse ofte kræver, da hussvamp vokser inde i bygningens elementer.

Bemærk, at alle tilfælde er unikke, og det kræver ofte et større undersøgelse af skaderne på konstruktionen samt udbedre både af konstruktionen og årsagen til svampen efter bekæmpelsen.

Kontakt os og hør mere

Telefon

+45 40 18 26 90

Skriv til os

jj@mvdk.dk

Luk menu