Bekæmp parasitter, bakterier og virus med varmebehandling op til 120 grader

Mobilvarme Danmark ApS kan opvarme med høj temperatur luft, helt op til 120 grader.

Vi kan effektivt og kemikaliefrit udrydde vira, bakterier og parasitter med varmebehandling, hvorved man undgå f.eks smittespredning.

Opvarmning er den mest effektive metode til at opnå bekæmpelse af eksempelvis væggelus og forskellige svampetyper bl.a. hussvamp, da den høje varme gør det umuligt for bakterier/parasitter/sporer osv at overleve.

Ved opvarmning med meget varm luft opnår man opvarmning af alle bygningens elementer og desinficering med brug af kemikalier er derfor ikke nødvendig.

Ved at varmebehandle opnår du ekstremt effektive resultater på meget kort tid, uden brug af farlige kemikalier. Det er en 100% naturligt og en meget effektiv behandling.

Bekæmpelse af væggelus med varme

Væggelus bekæmpes ofte idag via kemi, som kan kræver udflytning i længere tid. Men disse kan også nemt bekæmpes via varme. Ved konstant varme på over 55 grader dør de inden for kort tid.  

Varmebekæmpelse af væggelus dræber effektivt alle stadier af væggelus: æg, larver og voksne lus. 

Ved at bruge opvarmning i stedet for kemi sikre man at alt dør, da alle områder bliver varmet op, og dræber derfor selv de parasitter der måtte side gemt i små revner eller bag facaden, hvor kemi ikke nemt trænger ind. 

Ved varmebehandling undgår beboerne også at skulle splitte alt ad, da man kan behandle som hjemmet “står”.

OBS: Kontakt dit forsikringselskab og spørg om de dækker væggelus inden du kontakter os.

Desinficering af containere med varmebehandling

Vores specieldesignede varmtluftaggregater til varmebehandlingen, er endvidere den ideelle løsning til kontrol og desinfektion af alle containere, gods og varer, der passerer gennem havne og lufthavne hver dag med den potentielle risiko for, at bakterie/vira, der er i stand til at modstå lange rejser, kan transporteres fra et land til et andet og spredes.   

Kontakt Mobilvarme Danmark ApS allerede i dag, for at høre nærmere eller gøre brug af vores ekspertise.

Bekæmpelse af hussvamp med varme

Hussvamp og andre svampetyper kan også bekæmpes med varme. Dette gøres ved at varme til 50+ grader i kernen, så dør hussvampen. 

Vet at bruge varme til bekæmpelse, så undgår man at skulle bruge den destruktive metode som kemikalier eller anden bekæmpelse ofte kræver, da hussvamp vokser inde i bygningens elementer.

Bemærk at alle tilfælde er unikke, og det kræver ofte et større undersøgelse af skaderne på konstruktionen samt udbedre både af konstruktionen og årsagen til svampen efter bekæmpelsen.

kontakt os og hør mere

Telefon

+45 40 18 26 90

Skriv til os

jj@mvdk.dk

Luk menu