Står du akut og har brug for en varmeløsning, er det bedste valg typisk at leje en varmekanon. Mobilvarme Danmark har specialiseret sig i udlejning af varmekanoner til alle behov. Vi udlejer primært modeller, der benytter fyringsolie og dieselolie som brændsel og du har også mulighed for, at leje en olietank med. Alle vores varmekanoner kan leveres med slanger og ekstern termostat, se mere under tilbehør. At leje en varmekanon benyttes både af private og erhvervsfolk bl.a. til tørring af korn, opvarmning af arbejdsarealer eller råhuse. Varmekanoner kan bl.a. også bruges til opvarmning af festtelt eller opvarmning af drivhus.

Varmekanoner til leje

Uanset om du står med et akut behov for opvarmning eller planlægger et projekt, der kræver midlertidig varme, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os direkte via telefon på 40 18 26 90 eller skrive til os via kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi tilbyder også, at du kan blive ringet op, så vi kan planlægge en samtale, når det passer dig.

Vi sørger for at levere varmekanonen til din lokation på den aftalte dato og sørger for installation og opstart. Vi sikrer, at alt er korrekt opsat og fungerer optimalt. I hele lejeperioden står vi til rådighed for at yde support og vejledning. Hvis der opstår tekniske spørgsmål eller behov for assistance, er vi kun et opkald væk. Når lejeperioden er slut, arrangerer vi afhentning af varmekanonen og alt tilbehør. Vi sørger for, at processen er så bekvem og problemfri som mulig for dig.

Vi har handlet med Anteco varmekanoner siden 2003. Vi har derfor stor erfaring med alle deres modeller samt billige priser. Vi udlejer følgende modeller:

Jumbo 150 og 200 varmekanon til leje

Jumbo er den største i vores serie af udlejnings varmekanoner. Jumbo leveres i forskellige størrelser med ydelser fra 175 kW op til 220 kW. Denne model er især egnet til tørring af korn eller opvarmning af større arealer, f.eks. opvarmning af en stor hal. Den kan også bruges til, at affugte byggepladser, eller til at opvarme et stort drivhus.

Jumbo er indirekte fyret og kræver kun tilslutning af skorsten, el og olie for at virke, dvs. den holder installationsomkostningerne lave. Den er monteret med hjul, så den let kan flyttes rundt. Der er mulighed for, at tilslutte ekstern termostat og slanger.

Jumbo varmer

Teknisk info om jumbo varmekanon

Jumbo kræver kun tilslutning til 400V, 3 faser el, brændstof og skorsten. Den er lavet med komponenter fra Danfoss og har yderst høj virkningsgrad, så den er meget kost effektiv.

Der kan tilsluttes ekstern termostat og den kan indstilles til sommerdrift med luftcirkulation.

varmeenheder

Oklima varmekanon

Vi udlejer hele SE serien fra Anteco, da det er en af de mest alsidige og den kan bruges til stort set alt lige fra opvarmning af festtelt til opvarmning af byggeplads. Denne model benyttes også til midlertidig opvarmning af råhus eller den kan indgå i et varmeanlæg til tørring af korn.

SE serien er en indirekte fyret varmekanon, dvs. at varmen afgives til luften og alle de skadelige stoffer føres ud gennem en skorsten. Dette gør, at man kan bruge den i rum, hvor mennesker eller dyr opholder sig eller i en lade med korn.

SE serien kommer i mange forskellige størrelser og til alle behov Den er meget mobil, da den kommer med hjul og tank samt kan der tilsluttes både ekstern termostat, slanger til at føre varmen rundt og ekstern olietank.

Modeller:

SE 80: 22 kW
SE 120: 32 kW
SE 200: 55 kW
SE 300: 85 kW
PH 400: 75 – 110 kW

varmebeholder

Teknisk info om klima varmekanon

SE 80 (22 kW) og SE 120 (32 kW) er primært til lidt mindre brug, opvarmning af festtelt eller mindre byggeplads / hus. SE 80 og 120 varmekanon er yderst mobile og lette at flytte rundt med.

SE 200 (55 kW) – 300 (85 kW) er til større brug f.eks. et opvarmning af stort festtelt, tørring af korn eller opvarmning af byggeplads.

PH 400 (75 – 110 kW) 2 trins brænder, kan tilsluttes friskluftsindtag, så der kan suges luft ind ude fra.

Alle modellerne er elektronisk styret og kan tilsluttes ekstern termostat. Det eneste det kræver er tilslutning af skorsten og 230V strøm.

Måleenheder

Bliv ringet op

Kontakt os i dag for mere information om vores produkter og services. Du kan få et helt uforpligtende tilbud på en mobil varmeløsning, der passer præcis til dit behov.

Telefon: 40 18 26 90
Skriv til os til her.

Luk menu