Lej et midlertidig kalorifere anlæg til din byggeplads af os. Vi hjælper med, at dimensionere og sikrer, at du opnår den ønskede varmefordeling.

Hvad er et kalorifere anlæg?

Et kalorifere anlæg er en varmefordeler, som fordeler varm luft ud i rummet med en høj virkningsgrad, så man kan få tør og varm luft på et område, hvor der endnu mangler et fastmonteret varmeanlæg. Kaloriefere anlægget kan kobles på fjernvarmen, centralvarmeanlæg eller anden eksisterende varmecentral. Kalorifere anlægget kobles til 220 volt samt varmt vand ind og koldt retur. Det kan derfor hurtigt og nemt monteres, hvis man har trukket rør fra fjernvarmen.

Hvorfor lejer man et kalorifere anlæg

Har du en byggeplads, lagerhal, et råhus eller andet areal som skal bruge varme inden det etablerede varmeanlæg er på plads, så er det en fordel, at leje et kalorifere anlæg i en midlertidig periode. Anlægget kobles direkte på fjernvarmen, eller hvis man har et andet centralvarmeanlæg sat op.
Kalorifereanlægget har en meget høj virkningsgrad og med mange muligheder for tilkobling af fordelingsrør, så kan man meget præcist styrer, hvordan varmen skal bruges. Dette er en fordel, hvis man f.eks. har beton, der skal tørre i koldt vejr eller man har fugt, som man skal af med for at kunne fortsætte et byggeri.

Udlejning af kalorifere anlæg

Vi har alt, hvad du har brug for. Som standard kommer det med 10 meter slange til frem og 10 meter slange til retur. Det giver en stor fleksibilitet i forhold til placeringen. Derudover har vi også tilkobling af slange til fordeling af varmen herunder t-kryds.

220 volt kalorifere anlæg
Vi har modeller der kører på 220 volt, hvilket er en stor fordel på mange byggepladser, hvor strøm kan være begrænset og 380 volt ofte er optaget til andre formål. Uanset hvilken løsning du ønsker, så har vi udstyret og erfaringen til, at dimensionere systemet til dit behov. Det sparer dig for mange penge at få den rigtige opsætning fra starten.

15 til 50kW effiktivt Vi kan ikke præcist sige, hvad udbyttet er, da det afhænger af temperaturen på vandet i varmesystemet, som kaloriferen kobles på.

Midlertidig varmecentral til kalorifere

Har du behov for et midlertidigt varmeanlæg, så kan du også leje forskellige løsninger til denne del. 

varmestøvsuger
slanger
varmeslanger
slanger

Bliv ringet op

Kontakt os i dag for mere information om vores produkter og services. Du kan få et helt uforpligtende tilbud på en mobil varmeløsning, der passer præcis til dit behov.

Telefon: 40 18 26 90
Skriv til os til her.

Luk menu