dug

Lej en affugter af os

Behovet for affugtning opstår typisk ved vandskader, skybrud eller lignende, hvor bygningen derfor har været oversvømmet og efterfølgende er meget fugtig. Det er først og fremmest meget vigtigt, at man så hurtigt som muligt prøver at begrænse skaderne ved at fjerne vand. Man kan for eksempel fjerne vand ved hjælp af en vand/vådstøvsuger, hvorefter man med fordel bør gå i gang med at affugte. Jo hurtigere man kan reagere på uheldet, jo nemmere er det typisk at begrænse skaderne.

Foruden de akutte tilfælde, hvor et uheld er skyld i den øgede fugtighed, er der mange danskere, der døjer med fugtige rum derhjemme og især fugtige kældre ses meget ofte. Ved nybyggeri bør man også være særligt påpasselig, da vind og vejr lettere har adgang til bygningen under etablering. Det er utroligt vigtigt, at man er opmærksom på fugtige rum og sørger for ordentlig affugtning, da man ellers risikerer skimmelsvamp og lignende, hvilket kan ende med at blive både sundhedsskadeligt og dyrt at udbedre efter længere tid.

Uanset om du har behov for affugtning af kælder, hus eller nybyggeri, så kan vi hjælpe dig med en løsning.

Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om dine muligheder for at leje udstyr til affugtning hos Mobilvarme Danmark.

Bliv ringet op

Kontakt os i dag for mere information om vores produkter og services. Du kan få et helt uforpligtende tilbud på en mobil varmeløsning, der passer præcis til dit behov.

Telefon: 40 18 26 90
Skriv til os til her.

Luk menu