byggeplads og mand

Eksperter i midlertidig opvarmning af byggeplads

Hos Mobilvarme Danmark har vi stor erfaring i udlejning af udstyr til midlertidig opvarmning af byggepladser og lignende. Ved rigtig mange nybyggerier og på de fleste byggepladser er der et behov for en varmeløsning i perioden inden, at man har fået etableret det permanente varmesystem. Når du lejer en mobil varmeløsning til opvarmning af byggeplads, kan du undgå, at der dannes unødig fugt samt, at byggeriet tager skade af vind- og vejrforhold. Derudover giver det naturligvis et langt mere behageligt arbejdsklima og gør, at man tidligere i byggeriet, kan gå i gang med den indvendige færdiggørelse.

Uanset behovet kan vi tilbyde en attraktiv varmeløsning til opvarmning af dit byggeri eller din byggeplads. Kontakt os gerne for at høre nærmere om dine muligheder og vi vil i fællesskab finde en løsning, der er tilpasset specielt til dig.

To maskiner

Bliv ringet op

Kontakt os allerede i dag for mere information om vores produkter og services. Du kan få et helt uforpligtende tilbud på en mobil varmeløsning, der passer lige præcis til dit behov

Telefon: 40 18 26 90
Skriv til os til her.

Luk menu