Grøn mobilvarme hos Mobilvarme Danmark

Efterspørgslen på grønne løsninger er større end nogensinde før. Det anerkender vi her hos Mobilvarme Danmark. Vi ønsker at efterlade et bedre aftryk på vores planet, og derfor tilbyder vi en grønnere løsning. Nogle af vores anlæg kører derfor på el og HVO biodiesel.
Med disse anlæg mindsker vi CO2-udledningen.

Vores grøn mobilvarme;
      – Kører på el
      – Mindsker udvindelsen af fossilt brændstof
      – Kan indgå i en hybridløsning
      – Optimering af energiforbruget
      – Parallelle enheder for større ydelser

Vores anlæg til grøn mobilvarme

Hos Mobilvarme Danmark kan vi tilbyde et mobilt elektrisk 40 kW (40 – 30 – 20 kW-regulering) varmluftaggregat med centrifugalventilator, der yder en ekstra stor luftmængde på 6.300 m3/t. Aggregatet er udviklet til installationer, hvor man ønsker at reducere forbruget af fossilt brændstof. Aggregatet kan stå alene eller indgå i en hybridløsning parallelt med et oliefyret varmluftaggregat, såfremt en kombinationsløsning ønskes. Luften kan recirkuleres for optimering af energiforbruget, og flere enheder kan arbejde parallelt, så man kan opnå større ydelser.

Fleksibiliteten ved grøn mobilvarme

En stor fordel ved vores anlæg er dens fleksibilitet. Man skal ikke være afhængig af rørledninger eller elnet, for at vores grønne anlæg kan tilpasses forskellige miljøer og behov. Det gør det ideelt til midlertidige arrangementer, byggepladser eller nødsituationer, hvor den hurtige opvarmning er afgørende.

Samfundsansvar og miljøbeskyttelse

Grøn mobilvarme er mere end bare opvarmning. Det handler også om at tage ansvar for vores allesammens miljø og fremtidige generationer. Ved at vælge grøn mobilvarme kan du spille en rolle i at levere et bedre aftryk efter dig samtidig med, at du nyder fordelene ved en mere bæredygtig opvarmning.

Kontakt os

Ønsker du en løsning med grøn mobilvarme? Hos Mobilvarme Danmark står vi klar til at hjælpe dig med at træffe valget om den rigtige varmeløsning til dig. Du kan kontakte os på telefon 40182690 eller på mail jj@mvdk.dk for rådgivning på dit næste projekt.

Jesper medarbejder
Luk menu